fbpx

Indian Summerschool Vakgenoten

Indian Summerschool voor vakgenoten

Beste Vakgenoten, collega’s,

Door de uitbraak van Corona zijn wij allemaal in meer en mindere mate aan het denken gezet. Samen met de paarden konden we nog wel wat doorwerken omdat er genoeg ruimte was maar toch zijn er bij ons veel trainingen geannuleerd. Daardoor kwam er ook weer meer tijd en dat doet iets met je brein. We kwamen tot de conclusie dat wij nog meer willen gaan verbinden met alle vakgenoten die daar ook open voor staan.

Aangezien de beide Summerschools die wij in de zomer georganiseerd hadden een groot succes waren hebben we er nog 1 ingepland. Twee dagen samen met gelijkgestemde in de heuvels van Zuid Limburg ons onderdompelen in praktische oefeningen met de paarden op gebied van leiderschap.

Natuurlijk met een klein clubje omdat we ons nog steeds aan de regels van de RIVM willen houden. Als je wil kan je blijven overnachten bij de verschillende overnachtingsmogelijkheden in de buurt (vraag ons er naar!) Ons idee is om deze twee dagen jullie mee te nemen in de leiderschap oefeningen die wij vaak gebruiken en misschien hebben jullie daar nog een aanvulling op. De oefeningen zijn gebaseerd op het Leiderschapsmodel dat Marie Therese ontwikkeld heeft. Waar 15 jaar geleden minder gesproken werd over de soft skills zien we nu goeroes als Brene Brown en Simon Sinek dit als vanzelfsprekend opnemen in hun visie op leiderschap. Wij zouden het superleuk vinden als je mee wil doen aan deze  Indian Summerschool.
De tweedaagse gaat door bij 8 deelnemers.

Praktisch

Wanneer: 20 en 21 oktober 2020
Waar: Manege Ravensbosch Putweg 3 Hulsberg
Kosten: €300,- incl twee dagen lunch
Deelname: aanmelden via site of mail
Aanmelden: Bij vragen of als je mee wilt doen, Carina 0619646864 of Therese 0611381669

Hartelijke groet
Marie Therese en Carina