fbpx

Workshop - Proeverij

Workshop

Met maximaal 5 deelnemers ervaren wat het coachen met een paard is. Tijdens deze workshop krijg je informatie waarom we met paarden coachen, wat we kunnen leren van de dierenwereld en hoe ik werk. Paarden zijn krachtig, sterk en tegelijkertijd sensibel en kwetsbaar. Dat maakt deze dieren magisch om mee samen te werken.
Een paard is afhankelijk van goed leiderschap om te kunnen overleven. Daarom kunnen we ook zoveel leren van paarden over (persoonlijk)leiderschap. De paralellen zijn eenvoudig te trekken naar het bedrijfsleven, de samenleving of je gezin.

Tevens kan je ervaren wat een sessie met het paard voor jouw (persoonlijk) leiderschap kan betekenen. Omdat het een ervaringsgerichte manier van leren is -learning by doing- is deze zeer effectief, snel en duurzaam.

Tijdens de sessie kan je voelen en meemaken wat het werken met een paard met je doet en zal er zeker veel herkenning zijn. Soms kan dat confronterend zijn maar meestal is het verassend en leuk.

De workshop is op de locatie van Leaders waar onze twee paarden ook wonen. We werken buiten, houd daar met je kleding rekening mee.

 

Datum: 30 oktober 2020
Tijd: 15.00 tot 17.30uur
Locatie: De “proeverij” is in Heiloo,
Kosten:  €75,- per persoon excl BTW