DISC en drijfveren analyse

Verbeter communicatie en samenwerking door begrip van persoonlijkheden

Goede, prettig functionerende teams hebben de zaken op orde. Eén van die zaken is begrip van elkaars kwaliteiten, uitdagingen, gedrag en communicatie. Kortom: persoonlijkheden van het individu worden gezien en gerespecteerd. Met de DISC en drijfveren analyse kijken we naar die zaken op individueel- en teamniveau. Wetenschappelijk onderbouwd, door meer dan 50 miljoen mensen gebruikt en toch zo eenvoudig.

MWF_Leaders_Trainingen-DISC

 DISC je team in kleuren

DISC is een eenvoudige en waardevolle methode om teamleden in te delen. Daarbij geldt geen score die beoordeelt op goed of fout, dus alle kleuren zijn belangrijk en zouden vertegenwoordigt moeten zijn. Het geeft teams, managers en individuen simpelweg houvast bij het begrip van ieders voorkeursstijl.

Wat levert DISC me op?
• Communicatie beter en soepeler verloopt tussen teamleden
• Conflicten constructiever worden
• Samenwerking effectiever wordt en de output dus verhoogd wordt
• Zelfreflectie bij teamleden ontstaat
Elkaar kennen en wederzijds begrip is van cruciaal belang in teams. Een goed functionerend team voldoet aan 5 ingrediënten. DISC is een prettige en veilige, oordeelvrije aanzet tot het verbeteren van je teamprestatie en –plezier.

DRIJFVERENANALYSE

Prettiger werkomgeving door meer begrip

Je werktalent gaat al lang niet meer om wat je cognitief kan. In toenemende mate is jouw emotionele en sociale kwaliteit van belang. Niet alleen voor de gezondheid van je organisatie of je team, maar ook voor jezelf. Hoe goed ken jij jezelf als het gaat om werk? Waarvoor kom je in beweging? Waar word je heel blij van en wat geeft bij jou spanning? Waar let je op bij je baankeuze? Wanneer is je werk écht leuk? Kortom: wat drijft jou wezenlijk?
Een drijfveren- of DISC analyse inclusief persoonlijk gesprek en coaching start bij 347,-.