fbpx

Leiderschapsanalyse

Soms wil je als leidinggevende weten wat je kan veranderen zodat je team beter kan presteren of in een betere dynamiek kan komen. Jij wilt uiteindelijk het beste voor je team en het bedrijf. Wat kan jij doen om het verschil te maken? In een paar eenvoudige stappen kunnen we ervoor zorgen dat je volledig in je kracht komt te staan. Door deelname aan de eendaagse leiderschapsanalyse en een volledig DISC gedrag stijl profiel (weergegeven in kleuren) krijg je inzicht in jouw leiderschapsstijl, kwaliteiten en valkuilen.

Staat dit jou als manager in de weg?

  • Heb je te weinig regie en controle over je team en projecten?
  • Vind je het lastig om eerlijke feedback te geven?
  • Word je afgeremd door perfectionisme?
  • Signaleer je afnemend vertrouwen en empathie?

Leiderschap leer je door te doen! Dus doen...

Tijdens deze exclusieve dag ga je aan de slag met paarden. Dit is ook een goed idee als je niets met paarden hebt.

Paarden zijn intuïtieve leermeesters waarbij leiderschap hun overleving is. Ervaringsgericht trainen is de beste en snelste manier om vaardigheden aan te leren. Daarbij krijg je een loepzuivere spiegel voorgehouden. Aan het einde van de dag ga je naar huis met concrete handvatten zonder waardeoordeel.

Leiderschapsanalyse in één dag

Snel
Geen lange trajecten: in 1 dag heb je inzicht en concrete acties die je invloed en effectiviteit zullen verdubbelen.

Duidelijk
Geen vage oplossing: je maakt een exact stappenplan op basis van jouw persoonlijke en unieke assessment.

Duurzaam
Geen tijdelijke verandering: een duurzame transformatie door een structurele verandering in je denk- en werkwijze als manager.

Deze dag is ingedeeld in drie fases

Jij & jezelf
Hoe kom je over?

Jij & je team
Hoe neem je mensen mee?

Jij & de organisatie 
Hoe kun je invloed uitoefenen?

Na deze dag

  • Heb je inzicht in hoe je overkomt op je team
  • Weet je hoe je jouw leiderschap verder kunt uitbouwen
  • Krijg je concrete handvatten mee hoe je bovenstaande kunt bereiken
  • Kun je je leiderschap optimaliseren door inzicht in je valkuilen.

Deze al zeer complete dag kan uitgebreid worden met een TMA of Disc profiel test. TMA gebeurt in samenwerking met onze partner alles anderZ.

TMA (Talent Motivatie Analyse) is een breed inzetbare assessment voor talentmanagement, competentiemanagement, werving en selectie en 360 graden feedback. Men doet een online assessment en krijgt via een coaching gesprek hier een uitgebreide terugkoppeling op. Dit gebeurt via een extra dagdeel aanvullend op de Leaders analyse dag.

DISC Methode Een communicatiestijlen analyse helpt bij het duiden van specifiek gedrag wat bij een specifieke communicatiestijl hoort. Het biedt extra handvatten hoe men met anderen juist wel of juist niet een effectief gesprek kan voeren. Op een korte online analyse volgt een terugkoppeling als onderdeel van de leaders analyse dag. Desgewenst organiseren wij een dagdeel extra waar vooral ingetuned wordt op communicatiestijlen.

Bekijk hier het overzicht van de tarieven.