Persoonlijk leiderschap

Van overleven naar leven 

Persoonlijk leiderschap gaat over kiezen voor het leven, in plaats van genoegen te nemen met overleven. Het gaat om het voelen van zelfvertrouwen om koers te kunnen varen. Het gaat om het bereiken van je persoonlijke doel, in plaats van er alleen maar over te dromen. Herken je het gevoel dat je het niet meer overziet? Dat gevoel van onzekerheid? Hoe lang blijf je vallen en opstaan? Of ga je nu staan en opvallen?

 

MWF_Leaders_Trainingen-leiderscahpstraining

In 3 maanden de regie hervinden.

Om (weer) achter het stuur van jouw leven te komen, in je werk of privé, gaan we patronen doorbreken. Patronen die je onbewust aanhoudt, maar omwille van wat? Wat brengt het je? En wat bescherm je ermee? Verruim je blik en gun jezelf de vrijheid en balans. 

In jouw persoonlijke traject helpen we je daar kritisch en liefdevol bij. Samen met onze paarden en eventueel online kijken we naar de ervaringen die je hebben gebracht naar waar je nu staat. Ook gaan we aan de slag met jouw geleerde wijsheden uit het verleden en hun bijdrage in jouw gewenste situatie. Uiteindelijk werken we alles concreet uit naar verandering en bepalen welke stappen je nog nodig hebt. Praktisch en actiegericht. Want de ruimte om te sturen heb je, maar je mag nu ervaren hoe je deze ook daadwerkelijk gebruikt. Persoonlijk leiderschap gaat immers niet om je wens, maar om je doen.

Paarden verbinden je wens en gedrag. Joy & Simple.

Leaders gelooft in invloed in overvloed. Iedereen – jij dus ook – heeft het stuur over zijn (werkende) leven. Hoe stevig heb je het stuur vast? En wat zorgt daarvoor? Om gericht en effectief tot die onderliggende kern te komen, werken we met paarden in deze training (paardencoaching wordt dit genoemd). De paarden ondersteunen in het aanwijzen van intern gedoe, zoals onzekerheid en angst. Hard nodig als stevig fundament, omdat we samen willen werken aan een duurzame gedragsverandering. Deze training is juist door de samenwerking met de paarden zo praktisch en concreet. En dat helpt jou om sneller (weer) koers te kiezen. In onze optiek kan een coaching of training alleen succesvol zijn als het joyfull is en simpel. Dus geen ingewikkelde modellen of theorieën, maar een op jouw huid geschreven unieke strategie.  

Is een training persoonlijk leiderschap iets voor mij? 

Ja. Omdat je je herkent in onze beschrijving van jouw leven. Omdat je inmiddels erkent – en dat vraagt moed – dat je het stuur vaker uit handen geeft dan je lief is. Omdat je simpelweg nog niet leeft hoe je wenst te leven. Deze training in persoonlijk leiderschap brengt je:

  • Inzicht in wat voor jou belangrijk is
  • De 8 stappen van duurzame verandering
  • Welke doelen we hier praktisch aan kunnen koppelen
  • Welke mentale hobbels je daarvan weerhouden
  • Welke keuzes je kan maken om je doel te bereiken
  • Overzicht in de stappen die je in de toekomst gaat zetten

Het is tijd voor actie. Of het nou gaat om je privéleven, je loopbaan, je persoonlijke ontwikkeling of om employability. De training is om verschillende redenen te volgen.

Bezinnen in Heiloo 

Van april tot oktober kan je ervoor kiezen om een intensief kort traject intern te doen in ons Tuiny House Heiloo.
5 dagen overnachting op basis van logies, 5 sessies van tenminste anderhalf uur plus 2 coach-sessies na afloop. De training is te volgen vanaf 2250,-

  • 3 maanden individuele coaching met 24/7 whatsapp ondersteuning op basis van redelijkheid, 5 sessies van minimaal 1,5 uur plus intake: 1750,-
  • 3 maanden individuele coaching met 24/7 whatsapp ondersteuning op basis van redelijkheid, disc of drijfveren profiel, 7 sessies plus intake: 2000,-
  • Losse sessie: vanaf 180, per uur
  • Alle prijzen zijn exclusief BTW