Teambuilding / teamsessie

In 1 dag(deel) inzicht en concrete acties

In korte tijd je collega's op een andere manier leren kennen? Plezier van de dag combineren met waardevolle inzichten? Kennismaken met kwetsbaarheid en veiligheid binnen je team? Met een teamsessie ga je met jouw collega's een dag(deel) buiten de comfortzone.  

MWF_Leaders_Trainingen-leiderscahpstraining

Werkcultuur blootgelegd 

Bij Leaders kan je terecht voor een teamdag(deel). Hoewel dat voor velen als teambuilding zal klinken, kom je na deze dag met echt waardevolle inzichten terug. Over jezelf en over de ander. Daardoor is een teamdag bij Leaders zeker niet doorsnee en  zelfs een beetje oncomfortabel. We noemen het dan ook Teambuilding plus. Gelukkig begint dáár de groei van jouw team. Omdat we in de dag zelf met oefeningen inzichten krijgen in wat de werkcultuur werkelijk typeert. Hoe gaan we met elkaar om? Wat vinden we nou eigenlijk? Hoe succesvol is samenwerking?  

Aan de bak 

Teamsessies vinden bijna altijd plaats met de inzet van paarden. Dat is zeker leuk, maar ook erg leerzaam. De paarden zijn ons instrument deze dag. Zij laten ons zien (en daar kan je vaak niet omheen) hoe je team ervoor staat. Aan de hand van opdrachten en samen met de paarden gaan we aan de slag. Weinig geklets, veel doen. Reken dus op een actieve dag,  Onze aanpak doorprikt  de samenwerking in je team. Je leert kijken, ervaren, samenwerken en sturen. Met elkaar. Onze coaches en trainers hebben zelf een achtergrond in het bedrijfsleven en weten de dag daarom feilloos te koppelen aan jullie werksituatie.  

Passend bij jouw team 

Een teamsessie verschilt van teamcoaching door de intensiteit en duur van het programma. Teamsessies zijn teambuilding gericht op impact en inzicht. Ze kunnen op zichzelf staan of onderdeel van een groter programma. Vaak is een teamsessie een dag of dagdeel; één en ander in overleg en passend te maken. Onze specialisten zitten door het hele land en daardoor zijn we flexibel in de locatie. Ben je op zoek naar een langduriger traject voor jouw team, waarbij je inhoudelijker en steviger aan de slag gaat? Dan helpen we je graag met team ontwikkel traject 

Een teambuilding is mogelijk vanaf 850