Over ons

Intens geloof in jouw invloed

Leaders gelooft in ieders invloed. We geloven dat iedereen de ruimte heeft om te sturen. Om richting te geven. Te besluiten. En bij te dragen aan datgene dat nodig is. Of dat nu op je werk of thuis is. We begrijpen als geen ander dat het nemen van die regie soms lastig kan zijn. Verwachtingen vanuit je omgeving spelen mee. In je hoofd is het dikwijls gedoe. Er is nog zoveel te doen. En ach, zo belangrijk is het misschien allemaal niet?

We nodigen leidinggevende professionals uit voor een liefdevolle confrontatie met hun onbenutte kracht. Persoonlijk leiderschap als bewezen strategie voor een prettiger en bewuster leven. Als er zoveel ruimte in je zit, waarom zou je dan blijven vallen en opstaan? Ga je staan en opvallen? Wij maken je graag bewust van jouw potentie. En begeleiden je in het uitbouwen daarvan.

Het team van Leaders bestaat uit gedreven en ervaren coaches die hun roots in het bedrijfsleven hebben liggen. Samen met hun paarden en gevestigd door heel Nederland dragen zij hun steentje bij aan het welzijn van ons gezamenlijk systeem: de werkende samenleving waar we allen onderdeel van zijn.

Over Carina Braams

Carina is oprichter en eigenaar van Leaders en BramasCoaching. Tevens bedenker van de Leiderschapsanalyse in 1 dag. Zij houdt zich al jarenlang bezig met het begeleiden van managers, als coach maar ook als sparringpartner. Zij komt uit een ondernemersgezin en kan door haar zakelijk inzicht eenvoudig de vertaalslag maken naar de werkvloer. Doordat zij ervaring heeft in het zakenleven en zij de confrontatie niet schuwt komt zij snel tot de kern. Carina heeft veel coach/training methodieken tot haar beschikking maar het liefst coacht zij samen met een paard. Paarden zijn altijd een belangrijk onderdeel van haar leven geweest. De combinatie van haar passie voor paarden en haar drive om bewustwording te creëren zorgt ervoor dat doelen behaald worden. Eén sessie met het paard staat gelijk aan 3 sessies zonder paard! Carina is aangesloten bij de NOBCO wat garant staat voor kwaliteit en integriteit.

Samenwerking

Hieronder de ervaren specialisten uit het bedrijfsleven waar ik al jaren graag mee samenwerk.

Wij werken door het hele land, hier een aantal locaties waar wij graag komen: