fbpx

Over ons

Bij Leaders geloven wij in het grenzeloze menselijk potentieel. Potentieel begint bij bewustzijn. Het is onze missie om jou je volledige potentieel te laten gebruiken.

Wij denken dat het leven draait om leiderschap. Persoonlijk leiderschap zorgt ervoor dat je jouw doelen kan realiseren.  Wat jouw doelen ook zijn; Leaders is getting you there.

Over Carina Braams

Web1

Carina is oprichter en eigenaar van Leaders en BramasCoaching. Tevens bedenker van de Leiderschapsanalyse in 1 dag. Zij houdt zich al jarenlang bezig met het begeleiden van managers, als coach maar ook als sparringpartner. Zij komt uit een ondernemersgezin en kan door haar zakelijk inzicht eenvoudig de vertaalslag maken naar de werkvloer. Doordat zij ervaring heeft in het zakenleven en zij de confrontatie niet schuwt komt zij snel tot de kern. Carina heeft veel coach/training methodieken tot haar beschikking maar het liefst coacht zij samen met een paard. Paarden zijn altijd een belangrijk onderdeel van haar leven geweest. De combinatie van haar passie voor paarden en haar drive om bewustwording te creëren zorgt ervoor dat doelen behaald worden. Eén sessie met het paard staat gelijk aan 3 sessies zonder paard! Carina is aangesloten bij de NOBCO wat garant staat voor kwaliteit en integriteit.

Over Marie Therese Corbeij

web2

Marie Therese coacht en traint professionals sinds 1996. Sinds 2005 is zij dat gaan combineren met paarden. Daarmee was Marie Therese één van de grondleggers van het hedendaagse coachen met behulp van paarden. Sinds die tijd heeft zij het vak voor zichzelf en voor Nederland op de kaart gezet. Met haar achtergrond als consultant en trainer én haar passie voor paarden is zij 15 jaar geleden als één van de eersten begonnen met het ontwikkelen van verschillende (management)trainingen en modellen. Gebaseerd op leiderschap in een kudde paarden. Daarnaast is Marie Therese gespecialiseerd in (organisatie) trauma’s. Zij leidt hierin ook coaches op. Door haar scherpzinnigheid, oog voor detail, enorme ervaring en resultaatgerichtheid kan zij als geen ander de vinger op de zere plek leggen en daardoor snel tot de essentie komen. Vanuit haar rol als consultant spreekt zij de taal van het bedrijfsleven.

Voor wie?
Leaders is er voor iedereen die (meer) wil leren over het leidinggeven aan zichzelf en aan anderen op een natuurlijke manier. Dus een manier die bij jou past en niet zozeer voldoet aan een theoretisch kader of leiderschapsmodel. Bij Leaders gaan we er vanuit dat het natuurlijk leiderschap van (kudde) dieren ons veel kan leren. Het maakt niet uit of het om een individueel-, team- of organisatiedoel gaat.

Waarom paarden?
Paarden zijn krachtige en machtige dieren. Deze dieren worden zorgvuldig gescreend voordat ze bij Leaders worden ingezet. Deze paarden zijn dus zeer betrouwbaar. Het werken met paarden heeft als groot voordeel dat ze waardevrij zijn. Hierdoor kun je oefenen met nieuw gedrag zonder oordeel. Doordat zij een loepzuivere spiegel zijn zie je onmiddellijk de effecten van je gedrag. Leiderschap is de overleving van een paard, zoals water voor een vis. Wat valt er voor jou te leren over jouw leiderschap?

Trots zijn wij op onze samenwerkingen met onder andere:

 

De leiderschapsanalyse wordt door een aantal specialisten afgenomen:

Carina Braams: www.leaderstraining.nl
Marie Therese Corbeij: www.marengotrainingen.nl
Lara van den Born: www.borntalents.nl
Gemma van Stekelenburg: www.allesanderz.nl
Isabel Hompert: www.smart-steps.nl
Sandra Meijer: www.sandrameijer.nl
Mandy Godschalk: www.doorzichtcoaching.com

Onze Leaders community

Het lijkt ons geweldig om met jouw een community te bouwen. Een community van onze collectieve kennis, waar je 'energie-neutraal' ervaringen mag halen en delen. Hoe we dat zouden kunnen doen weten wij ook nog niet precies. Het gemeenschappelijke thema is Leiderschap/ondernemerschap.
Laat jouw sparkel zien in de community en een veld neerzetten waar iedereen bij wil zijn! 🙂
Klik hier voor toegang tot de community, ik weet zeker dat je het bijzonder vindt!