fbpx

Natuurlijk leiderschap

Steviger in je managementschoenen staan en effectiever aansturen. (driedaagse training)

Alle kwaliteiten voor natuurlijk leiderschap heb jij in huis. Sommige kunnen beter ontwikkeld worden. Daarop is het model van Natuurlijk Leiderschap gebaseerd. Een model dat van jouw potentiële kwaliteiten een vanzelfsprekendheid maakt. De perfecte mix tussen de bekende ‘soft skills’ en kennis van leiderschapsstijlen.

Herken je dit?

  • Je bent een kennisgedreven leider
  • Je soft skills kunnen extra aandacht gebruiken
  • Je bent te doelgericht en mist de verbinding
  • Je bent toe aan je volgende stap in je leiderschapsontwikkeling

In deze driedaagse training ga je natuurlijk leiderschap ervaren en leren. Door bijzondere werkvormen te gebruiken halen we je uit je comfortzone en nemen we je mee in nieuwe ervaringen en inzichten. We gebruiken het beproefde Natuurlijk Leiderschapsmodel. Dit model is logisch, goed doordacht en heel relevant in deze tijd. Bij deze ervaringsgerichte training gaan we fysiek aan de slag, want leidinggeven leer je vooral door te doen!

Resultaat

  • Je leert hoe jij overkomt als manager en hoe je rust creëert
  • Door jouw overtuigend optreden is de richting duidelijk
  • Door korte interventies krijg je meer ruimte in je agenda
  • Je luistert naar je “gut-feeling” waardoor de resultaten beter worden

Praktisch

Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: Je leert de basis van natuurlijk leiderschap. Hoe ziet dat eruit en wat kan je doen om jezelf en anderen leiding te geven op een natuurlijke manier. Hierbij leer je veel over jezelf. Waar is nog ruimte voor groei? Wat is jouw kracht en hoe wend je die aan? Waar heb je belemmerende overtuigingen en hoe ruim je die op? Door antwoord te krijgen op deze vragen wordt jouw doel scherper en je leiderschap sterker.

Dag 2: Deze dag vertalen we de ervaringen die we in de eerst dag opgedaan hebben naar praktische (werk)situaties waarin leiderschap gevraagd wordt. Op deze manier kunnen we een vertaalslag maken naar jouw dagelijkse praktijk aan de hand van ervaringen en inzichten.

Dag 3: De laatste dag leer je om naar alle dynamieken en systemen te kijken die meespelen binnen de organisatie. Door hier meer inzicht in te krijgen kan je meer grip krijgen op de dynamieken die voor jou belangrijk zijn en je leiderschap hierop afstemmen.

Tarieven

3 daagse training Natuurlijk Leiderschap vanaf 2497